top of page
julle-2.jpg

TUE KAMPANJAA

LAHJOITTAMINEN ON
HELPPO TAPA AUTTAA.

Kampanjointi on kallista, mikä vaikeuttaa uusien ja nuorten ehdokkaiden pääsyä vaikuttamaan sekä kaventaa demokratiaa. Viime eduskuntavaaleissa läpi päässyt kansanedustaja käytti kampanjaansa keskimäärin 37 000 euroa. Minulla ei ole sellaisia summia takanani ja maksan vaalikampanjani pääasiassa tavallisten ihmisten lahjoituksilla. 

 

Näkyvyys maksaa. Niin raadollista kuin tämä onkin, vaalikampanjassa rahalla saa näkyvyyttä ja näkyvyydellä ääniä. Jos siis haluat nähdä minut Euroopan parlamentista, yksi helpoista tavoista auttaa on rahasumman lahjoittaminen.

 

Mikään summa ei ole liian pieni. Suurin osa kampanjan lahjoituksista on ihan tavallisten yksityishenkilöiden lahjoituksia, ja jo kahvikupillisen hinta on meille arvokas. Pienistä puroista syntyy iso kampanja. Voit lahjoittaa juuri sen verran kuin haluat.

 

Mitä me tällä rahalla sitten teemme? 

  • 10 euroa: somemainos, joka saadaan näkymään sadoille silmäpareille 

  • 100 euroa: runsaasti esitteitä, joita voimme jakaa kaduilla

  • 500 euroa: mainos ehkä sinunkin lähipysäkillesi 

  • 1000 euroa: mainos vaalipäivän lehteen

Mobilepay-lahjoitusnumero: 11175

MITEN SINÄ VOIT AUTTAA JULIAN EUROOPAN PARLAMENTTIIN:

Pääset kampanjatiimiin helposti: lähetä yhteydenottopyyntö alta, ja pääset juttelemaan kampanjapäälliköiden ja Julian kanssa siitä, miten juuri sinä voit olla auttamassa Juliaa Euroopan parlamenttiin. Lähde mukaan, meitä on jo yli sata eri puolilla Suomea! Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä yhteystietolomakkeen täytöstä.

Jos vietät aikaa somessa, voit auttaa näin:

📱 Seuraa Julian sometilejä Instagramissa, Twitterissä, Linkedinissä ja poliitikkosivua Facebookissa.

❤️ Reagoi julkaisuihin tykkäämällä, tallentamalla, jakamalla ja kommentoimalla (yli 5 sanalla), jotta ne saavat mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

🔥 Vinkkaa mielenterveysaiheisista some-trendeistä, meemeistä tai muusta some-sisällöstä, jota voidaan käyttää kampanjoinnissa!

💻 Liity kampanjan someviestintätiimiin ideoimaan ja tekemään postauksia, videoita ja muita sisältöjä!

Olitpa missä tahansa, voit auttaa näin:

👥 Liity kampanjan Whatsapp-yhteisöön pysyäksesi kartalla kampanjan kuulumisista. Pyydä liittymistä ryhmään yltä löytyvästä linkistä!

🗣️ Kommentoi kampanjan suunnitelmia ja materiaaleja omasta näkökulmastasi. Mikä mielestäsi toimii, ja minkä voisi tehdä paremmin?

📃 Auta tekstien kääntämisessä. Jos puhut muita kieliä äidinkielenä tai sen tasoisesti – tai tunnet ihmisiä, jotka puhuvat – tue kampanjan aineistojen kääntämisessä. 

💡 Vinkkaa tukitiimiin tai kamppispäälliköille esimerkiksi kampanjointiin sopivista tapahtumista tai kampanjan tavoitteisiin sopivista toimenpide-ehdotuksista tai sidosryhmistä.

💰 Lahjoita kampanjaan ja pyydä lahjoituksia omalta lähipiiriltä.

🗣️ Ilmoita tuestasi. Julkaise some-päivitys, jossa perustelet sitä, miksi aiot äänestää Juliaa.

Voit äänestää Juliaa koko Suomessa, joten:

🗣️ Juttele tutuillesi. Mainitse keskusteluissa omissa verkostoissa vaikka ohimennen, kuka ehdokkaasi on ja miksi tuet kampanjaa.

👥 Liity tukiryhmään, niin pysyt kartalla kampanjan kuulumisista, jolloin saat tiedon avuntarpeesta, ja voit tulla tunniksi tai pariksi jo auttamaan esimerkiksi katukampanjoinnissa tai muissa tehtävissä!

📣 Tule mukaan kampanjoimaan kadulle. Jaamme esitteitä ja kohtaamme ihmisiä yhdessä tiimin kanssa. Liity katukampanjatiimiin, jos ehdit edes yhtenä päivänä tulemaan mukaan. Tehdään iso ja näyttävä katukampanja! 

✉️ Kutsu Julia puhujaksi sopivaan tapahtumaan.

💚 Pyydä muita mukaan. Kutsu vihreistä arvoista ja tavoitteista kiinnostuneita tuttavia ympäri Suomea tekemään kampanjaa – yhdessä se on tehokkaampaa ja mukavampaa!

bottom of page