top of page
julle-2.jpg

TUE KAMPANJAA

LAHJOITTAMINEN ON
HELPPO TAPA AUTTAA.

Eduskuntavaalikampanjointi on kallista, mikä vaikeuttaa uusien ja nuorten ehdokkaiden pääsyä vaikuttamaan sekä kaventaa demokratiaa. Viime eduskuntavaaleissa läpi päässyt kansanedustaja käytti kampanjaansa keskimäärin 37 000 euroa. Minulla ei ole sellaisia summia takanani ja maksan vaalikampanjani pääasiassa tavallisten ihmisten lahjoituksilla. 

 

Näkyvyys maksaa. Niin raadollista kuin tämä onkin, vaalikampanjassa rahalla saa näkyvyyttä ja näkyvyydellä ääniä. Jos siis haluat nähdä minut yhtenä kevään 2023 valituista kansanedustajista, yksi helpoista tavoista auttaa on rahasumman lahjoittaminen.

 

Mikään summa ei ole liian pieni. Suurin osa kampanjan lahjoituksista on ihan tavallisten yksityishenkilöiden lahjoituksia, ja jo kahvikupillisen hinta on meille arvokas. Pienistä puroista syntyy iso kampanja. Voit lahjoittaa juuri sen verran kuin haluat.

 

Mitä me tällä rahalla sitten teemme? 

  • 10 euroa: somemainos, joka saadaan näkymään sadoille silmäpareille 

  • 100 euroa: runsaasti esitteitä, joita voimme jakaa kaduilla

  • 500 euroa: mainos ehkä sinunkin lähipysäkillesi 

  • 1000 euroa: mainos vaalipäivän lehteen

MITEN SINÄ VOIT AUTTAA JULIAN EDUSKUNTAAN:

Jos vietät aikaa somessa, voit auttaa näin:

📱Seuraa Julian sometilejä Instagramissa, Twitterissä, Linkedinissä ja poliitikkosivua Facebookissa.

❤️ Reagoi julkaisuihin tykkäämällä, tallentamalla, jakamalla ja kommentoimalla (yli 5 sanalla), jotta ne saavat mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

🔥 Vinkkaa mielenterveysaiheisista some-trendeistä, meemeistä tai muusta some-sisällöstä, jota voidaan käyttää kampanjoinnissa!

💻 Liity kampanjan someviestintätiimiin ideoimaan ja tekemään postauksia, videoita ja muita sisältöjä! Liity viestinnän Whatsapp-ryhmään laittamalla viestiä kampanjapäällikkö Pihlalle. 

Olitpa missä tahansa, voit auttaa näin:

👥 Liity kampanjan yleiseen Whatsapp-tukitiimiin pysyäksesi kartalla kampanjan kuulumisista. Laita viestiä kampanjapäällikkö Pihlalle niin pääset ryhmään!

🗣️ Kommentoi kampanjan suunnitelmia ja materiaaleja omasta näkökulmastasi. Mikä mielestäsi toimii, ja minkä voisi tehdä paremmin? Liity politiikkatiimin Whatsapp-ryhmään laittamalla viestiä kampanjapäällikölle.

📃 Auta tekstien kääntämisessä. Jos puhut muita kieliä äidinkielenä tai sen tasoisesti – tai tunnet ihmisiä, jotka puhuvat – tue kampanjan aineistojen kääntämisessä. 

💡 Vinkkaa tukitiimiin tai kamppispäälliköille esimerkiksi kampanjointiin sopivista tapahtumista tai kampanjan tavoitteisiin sopivista toimenpide-ehdotuksista tai sidosryhmistä.

💰 Lahjoita kampanjaan ja pyydä lahjoituksia omalta lähipiiriltä.

🗣️ Ilmoita tuestasi. Julkaise some-päivitys, jossa perustelet sitä, miksi aiot äänestää Juliaa.

Jos asut Pirkanmaalla, voit auttaa näin:

🗣️ Juttele tutuillesi. Mainitse keskusteluissa omissa verkostoissa vaikka ohimennen, kuka ehdokkaasi on ja miksi tuet kampanjaa.

👥 Liity tukiryhmään, niin pysyt kartalla kampanjan kuulumisista, jolloin saat tiedon avuntarpeesta, ja voit tulla tunniksi tai pariksi jo auttamaan esimerkiksi katukampanjoinnissa tai muissa tehtävissä!

📣 Tule mukaan kampanjoimaan kadulle. Jaamme esitteitä ja kohtaamme ihmisiä yhdessä tiimin kanssa. Liity katukampanjatiimiin, jos ehdit edes yhtenä päivänä tulemaan mukaan. Tehdään iso ja näyttävä katukampanja! 

✉️ Kutsu Julia puhujaksi sopivaan tapahtumaan.

💚 Pyydä muita mukaan. Kutsu vihreistä arvoista ja tavoitteista kiinnostuneita tuttavia etenkin Pirkanmaalta tekemään kampanjaa – yhdessä se on tehokkaampaa ja mukavampaa!

Olisiko sinulla hieman enemmän aikaa auttaa Juliaa?

📞 Laita rohkeasti viestiä kampanjapäällikkö Pihlalle (puh. 044 3739 065) ja mietitään yhdessä, miten voisit auttaa Juliaa omaan elämäntilanteeseesi ja kiinnostuksiisi sopivalla tavalla.

bottom of page